OntargIT представить світовий альянс партнерів Microsoft в Україні

4 October, 2012, КиевOntargIT

Компанія OntargIT, партнер Microsoft та володар компетенції GOLD ERP, стала частиною міжнародного альянсу AxPact. AxPact об’єднує партнерів, що спеціалізуються на впровадженні та підтримці рішень на базі системи Microsoft Dynamics AX  у 80 країнах світу.

OntargIT - ІТ та бізнес-консалтингова компанія, яка спеціалізується на побудові ERP-рішень на базі системи управління підприємством Microsoft Dynamics AX, є першою і єдиною українською компанією-членом міжнародного альянсу AxPact серед інших іноземних партнерів Microsoft Dynamics AX.

З 1999 року члени міжнародного альянсу AxPact займаються розробкою, впровадженням та підтримкою рішень на базі Microsoft Dynamics AX. На сьогодні AxPact є найбільшим світовим постачальником ERP-рішень для управління підприємствами. Більше 10% всіх впроваджень Microsoft Dynamics AX у світі виконують партнери AxPact.

Вступу OntargIT до AxPact передували високоякісна робота спеціалістів OntargIT з клієнтами компанії та підтвердження золотої компетенції по ERP в рамках програми Microsoft Partner Network.

Щоб стати частиною AxPact, потрібно виконати ряд жорстких критеріїв, зокрема - бути сертифікованим партнером Microsoft Dynamics AX, мати мінімум 3 роки досвіду впровадження систем Microsoft Dynamics AX та увійти до ТОП-3 найкращих партнерів Microsoft Dynamics AX у своїй країні.

Директор OntargIT Володимир Свириденко: “Членство у міжнародному альянсі AxPact це стратегічна ініціатива компанії OntargIT. Для наших клієнтів в Україні та СНД – це легкий доступ до численних рішень на базі Microsoft Dynamics AX, розроблених кращими світовими партнерами. Для численних клієнтів в Європі та США – можливість локалізувати та розгорнути власні корпоративні рішення в Україні та СНД. Ми розглядали цей важливий проміжний крок як підтвердження якості та успішності нашої роботи, а також створення міцної основи для подальших досягнень компанії як в Україні, так і в інших країнах. Перед нами стоять амбітні цілі - забезпечити максимальну ефективність роботи вітчизняних та іноземних підприємств за світовими стандартами з допомогою рішень Microsoft Dynamics AX”.

Усі члени альянсу AxPact відкрито співпрацюють та допомагають один одному у розробці та вдосконаленні рішень системи Microsoft Dynamics AX. При цьому забезпечується дотримання єдиних світових стандартів при впровадженні системи Microsoft Dynamics AX та можливість її адаптації з урахуванням особливостей різних видів бізнесу. Такий підхід дозволяє суттєво зменшити часові та фінансові затрати клієнтів, які вирішують оптимізувати використання ресурсів підприємств з допомогою Microsoft Dynamics AX.