Національний банк України затвердив Костянтина Сєрьогіна на посаду Голови Правління ПАТ «БТА БАНК»

3 February, 2015, КиевПАО «БТА БАНК»

Національний банк України своїм рішенням від 22 січня 2015 р. затвердив Костянтина Вікторовича Сєрьогіна на посаду Голови Правління.

З 12 грудня 2014 р. К. Сєрьогін виконував обов'язки Голови правління відповідно до рішення загальних зборів акціонерів Банку. За цей період була сформована нова  команда досвічених управлінців, погоджена стратегія розвитку БТА Банку, що протистоїть кризисним реаліям українського банківського сектора.

Костянтин Сєрьогін народився 26 липня 1970 р. в Донецьку. У 1993 р. закінчив Інститут Міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка за фахом «Міжнародні економічні відносини». У банківській системі працює більше 20-ти років. Має досвід роботи як в українських банках, так і в міжнародних фінансових організаціях, таких як ПАТ «ДіВі Банк», ПАТ «Дойче Банк ДБУ», ПАТ «Сітібанк Україна».

Довідка: ПАТ «БТА БАНК» зареєстрований 10 грудня 1992 р. і є правонаслідувачем ВАТ «Український кредитно-торговий банк». В даний час контролюється найбільшим банком Казахстану Казкоммерцбанком, який в 2014 р. викупив казахстанський БТА Банк, що раніше належав державі.