Дослідження у розстрочку - пропозиція компанії Action Data Group LLC

25 December, 2008, ДнепрAction Data Group LLC

Компанія Action Data Group LLC пропонує своїм клієнтам взяти участь у новій програмі «Дослідження у розстрочку». У той час, коли компанії намагаються максимально заощадити кошти, скорочуючи свої витрати де тільки можна, важливо як ніколи бути в курсі подій і не припиняти слідкувати за ситуацією на ринку, за діями конкурентів та уподобаннями клієнтів.

Ми завжди, призначаючи ціну за свою роботу, орієнтувалися на лояльний по відношенню до своїх клієнтів рівень маржинальності, але й відверто демпінгувати, як це роблять деякі дослідницькі компанії, ми вважаємо нижче своєї гідності.

Тому ми готові запропонувати програму «Дослідження у розстрочку» - ставши замовником наших послуг, Ви маєте змогу сплачувати за неї впродовж 4 – 6 місяців рівними частинами.

Що це дає Вам?

• Ви можете вилучати щомісячно незначну суму з обороту, що легше, аніж одноразово сплатити всю вартість.
  • Ви не втрачаєте контролю над інформацією про стан справ на Вашому ринку.
  • Ви отримаєте при незмінно високій якості повноцінні результати від компанії, що суворо керується положеннями Міжнародного Кодексу ICC/ESOMAR «Практика проведення маркетингових та соціальних досліджень».

Ті з наших постійних клієнтів, що першими почали користуватися такою можливістю, підтверджують зручність та своєчасність цієї пропозиції.

Детальніше дізнатися про терміни розстрочки, умови і замовити наші послуги можна, звернувшись за знайомою Вам адресою [email protected] – всі питання будуть вирішуватися індивідуально в залежності від складності проекту та кількості поставлених завдань.