Підсумки року промайнувшого

27 January, 2009, ДнепрAction Data Group LLC

Новий 2009 рік розпочався для нас так стрімко та плідно, що ми не встигли й оком кліпнути, як вже спливає січень. І ми ледь не проґавили традиційне підбиття підсумків минулого року.

«Як ми й передбачали, для постійно зайнятих топ-менеджерів це виявилося досить зручно й корисно – спостерігати за подіями із свого робочого місця»

Перелічувати виконані минулорічні проекти буде зайве, краще зупинимося на деяких ключових моментах.

По-перше, ми продовжуємо надавати послуги інтернет-трансляції подій із нашої студії. «Як ми й передбачали, - коментує Сергій Даскалу, президент компанії, - для постійно зайнятих топ-менеджерів це виявилося досить зручно й корисно – спостерігати за подіями із свого робочого місця».

Не без гордості нагадуємо, що у щорічному рейтингу якості та прозорості маркетингових досліджень за результатами 2007 року, який був опублікований Українською Асоціацією Маркетингу минулою весною, ми посіли п’яте місце. «Такий високий результат є закономірним – з року в рік компанія Action Data Group у своїй дослідницькій роботі дотримується як стандартів ESOMAR, так і своїх власних корпоративних стандартів, що не дозволяють надавати клієнтам неякісні результати», - стверджує г-н Даскалу.

Взагалі, співробітництво дослідницьких компаній з УАМ йде на користь обом сторонам. Зокрема, підписаний минулого року Меморандум Про Взаємодію між УАМ та компанією Action Data Group став кроком уперед у створенні прозорої системи сертифікації фахівців з маркетингу, яка б відповідала потребам вітчизняної економіки.

До своїх інтернет-сервісів минулого року ми додали проект ADG-онлайн, завдяки якому маркетологи інших компаній мають змогу отримувати консультації та відповіді на гарячі питання безпосередньо у живому діалозі на сторінці сайту.

Кінець року, щоправда, був не таким вдалим, як передбачалося – на це були свої відомі всім причини, але ми довірилися прогнозам Американської Асоціації Національних Рекламодавців, які стверджували про можливе збільшення витрат на маркетингові дослідження компаній, що прагнуть залишитися на ринку та не зазнати краху. «І здається, прогнози можуть здійснитися – початок нового року тішить активністю наших клієнтів. Плюс до того, розуміючи важке економічне становище, ми запропонували нову схему співробітництва – дослідження у розстрочку. Ви маєте шанс отримувати актуальну інформацію з виплатою впродовж 4-6 місяців», - нагадує президент компанії.

Цього року, враховуючи успішні минулорічні втілення наших проектів, ми плануємо і надалі розширяти наші онлайн-сервіси та презентувати нові програми співробітництва.

Ми завжди поруч та миттєво реагуємо на Ваші питання.

Ваші задачі – наші вирішення!