У Софії Київській запалять Вогонь Милосердя

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ ПЕРЕНЕСЕНО В ЗВ'ЯЗКУ З ЕПІДЕМІЄЮ. Нові дата та час будуть повідомлені додатково.

4 листопада 2009 р. об 11.00 у Софійському Соборі (Київ, вул. Володимирська, 24) Ада Роговцева і Олег Скрипка запалять Вогонь Милосердя. Вогонь буде запалено від свічки, привезеної перед Великоднем із Єрусалиму зі Священним Вогнем.

Вогонь Милосердя символізує добро і милосердя і протягом наступних півроку обійде дитячі будинки та інтернати у більшості областей України.

Запаленням Вогню Милосердя почнеться однойменний благодійний марафон. Під час прес-конференції (з 11.00 до 11.30) у Будинку митрополита організатори марафону - Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий Світ», Благодійний фонд Г.Чапкіса, Міжнародний конкурс-фестиваль «Чарівна свічка» і Комунікаційна Група «C-format» - підпишуть Меморандум і розкажуть про заходи марафону. Об 11.30 у Соборі Ада Роговцева і Олег Скрипка запалять Вогонь Милосердя і передадуть його вихованцям інтернатів та дитячих будинків для дітей-сиріт, а ті, в свою чергу, передадуть вогонь представникам ЗМІ і гостям заходу.

Благодійний марафон «Вогонь милосердя» триватиме до 1 червня 2010 р. Під час його проведення у дитячих будинках та інтернатах організаторами за підтримки Асоціації мерів міст України будуть проведені благодійні бали з метою допомогти талановитим дітям-сиротам і сприяти їх усиновленню.

Протягом Марафону буде проводитися збір коштів для боротьби із дитячою смертністю в Україні. Він завершиться 1 червня в День захисту дітей гала-концертом на Майдані Незалежності.

Програму марафону, прес-реліз та текст меморандуму можна буде отримати перед початком прес-конференції. Після запалення Вогню Милосердя планується фуршет, під час якого представники ЗМІ матимуть можливість отримати ексклюзивні інтерв’ю у учасників проекту.

Акредитація журналістів проводиться до 3 листопада, 18.00 за телефонами:

(067) 505-47-53 або 332-08-32 – Ірина Муштіна (директор Комунікаційної Групи «C-format»)

(050) 330-67-47 – Ольга Куницька (PR-менеджер Комунікаційної Групи «C-format»)