У Києві обговорять питання цінності і важливості дошкільного віку у формуванні особистості та подальшому житті людини

2 November, 2011, КиевИздательство

4 листопада 2011 р. з 9:30 до 10:30 в Київському міському будинку вчителя видавництво «Шкільний світ» та редакція видань «Дитячий садок» проводять прес-конференцію «Самоцінність дитини дошкільного віку - ключ до успіху суспільства» приурочена до Всеукраїнського Дня Дошкілля (святкується у першу п'ятницю листопада з 2006 року).

В ході прес-конференції будуть підійматися питання цінності і важливості дошкільного віку у формуванні особистості та подальшому житті людини.

У прес-конференції беруть участь:

• БЕХ Іван Дмитрович, директор Інституту проблем виховання, академік НАПН України, академік Міжнародної Академії політичних і суспільних наук, д-р психол. наук;
  • ПАНАСЮК Тамара Вікторівна, начальник відділу дошкільної освіти - заст. директора Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОНмолодьспорту України;
  • ПІРОЖЕНКО Тамара Олександрівна, завідувач лабораторії психології дошкільника Інституту психології ім.. Г. С. Костюка НАПНУ, д-р психол. наук, професор;
  • ГАВРИШ Наталія Василівна, завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, професор, д-р пед. наук;
  • КОЛУПАЄВА Алла Анатоліївна, заст. директора з наукових питань Інституту спеціальної педагогіки НАПНУ, д-р пед. наук, професор;
  • ЯКИМЕНКО Людмила Юріївна, ст. наук. співроб. лабораторії дошкільного виховання Інституту проблем виховання НАПНУ;
  • ВОРОНІНА Тетяна Василівна, головний редактор видань редакції «Дитячий садок», член НСЖУ;
  • НАУМЕНКО Тетяна Іванівна, канд. пед. наук.
    • Запрошуються представники ЗМІ, представники державних, громадських та недержавних організацій, що працюють в інтересах дитини, завідувачі та вихователі ДНЗ.

Прес-конференція проходить в рамках проведення Всеукраїнського Дня Дошкілля. Програма заходу http://www.osvitaua.com/events/853/den-doshkilya-2011.html

Місце проведення: Київський міський будинок учителя, вул. Володимирська, 57 (ауд. 307 «Молодіжний зал», 3 пов.)

Контактна особа: Ірина Стеценко, (066) 44-75-929