Компанія HDI СТРАХУВАННЯ відкрила дирекцію в місті Рівне

Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ, що входить до структури корпорації Talanx Group (Німеччина), відкрила в місті Рівне нову дирекцію. Це вже п'ятий регіональний підрозділ, відкритий компанією в 2009 році.

Діяльність нового представництва орієнтована на продаж страхових  продуктів як фізичним особам, так і підприємствам малого і середнього бізнесу. У числі пріоритетних видів страхування - страхування майна юридичних і фізичних осіб, автострахування, страхування від нещасних випадків, а також страхування відповідальності. Стратегічно важливими завданнями підрозділу є розвиток клієнтської бази та забезпечення позитивного результату діяльності.

Сьогодні регіональна мережа HDI СТРАХУВАННЯ, початок якої поклали 3 філії, відкриті в 1993 році, налічує 30 підрозділів. Відкриття нового регіонального представництва має велике значення для подальшого просування страхових послуг,  що надаються HDI СТРАХУВАННЯ. В планах компанії - відкриття регіональних дирекцій в Херсоні, Кіровограді.