Нагороджено переможців Першого Стипендіального конкурсу «Лавринович і Партнери»

23 December, 2011, КиевLavrynovych & Partners

22 грудня відбулося нагородження переможців Першого Стипендіального конкурсу у сфері корпоративного права, започаткованого Юридичною Фірмою «Лавринович і Партнери» спільно з Лігою студентів Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України».

Перше місце з премією 5 000 грн. посів студент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Павел Шовак. Друге місце з премією 3 000 грн. отримала студентка «Києво-Могилянської академії» Ірина Богданова. Третє місце з премією 2 000 грн. посів студент Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» Руслан Щербак.

Керуючий Партнер Юридичної Фірми «Лавринович і Партнери» Максим Лавринович нагородив переможців преміями та дипломами, а також вручив подарунки авторам інших робіт, які увійшли до десятки кращих.

Конкурс проводився з метою професійного розвитку студентів, заохочення їх до здійснення досліджень у сфері корпоративного права, зокрема з питань захисту прав міноритарних акціонерів. Прийом конкурсних робіт проходив з 15 жовтня до 15 листопада 2011 року. У конкурсі взяло участь 48 студентів юридичних вищих навчальних закладів з усієї України. До журі конкурсу, яке перевіряло надані роботи, входили Партнер «Лавринович і Партнери» Ірина Марушко, член Експертної ради з питань корпоративного управління при Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку Олена Кібенко та член правління Ліги студентів Станіслав Середа.