Презентація CIPR та безкоштовний майстер-клас "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує” 10 жовтня 2007 року.

10 жовтня 2007 року о 19-00 на презентації програм Chartered Institute of Public Relations, Ви зможете не тільки отримати вичерпну інформацію про професійні кваліфікації CIPR, але й побувати на занятті курсу "PR in Action", що входить у навчальну програму CIPR Advanced Certificate.

Презентацію проведе Мартін Нан, генеральний директор "White's International Public Relations". Майстер-Клас на тему "Базові навички спілкування зі ЗМІ. CIPR рекомендує" проведе Михайло Шуранов, керівник департаменту державних і громадських зв'язків McDonalds' Ukraine Ltd., викладач Chartered Institute of Public Relations.

Основні питання, які будуть розглянуті на майстер-класі:

·  Підготовка до інтерв'ю.

·  Що рекомендує CIPR?

·  Тест: «Підготуй до інтерв'ю свого боса».

Додаткова інформація про спікерів:

Мартін Айвор Нан. Сьогодні  Мартін Нан є генеральним директором White's International Public Relations. Ця компанія є однією з найстарших і провідних компаній в сфері зі зв'язків з громадськістю в Україні, яка надає консультації багатьом організаціям щодо міжнародної репутації України, включаючи Міністерство закордонних справ України та Mission Ukraine Cognita. Мартін Нан є провідним викладачем МІБ на програмі CIPR.

Михайло Шуранов. Михайло мав можливість вивчати PR із двох сторін. Почавши свою PR кар'єру як менеджер по роботі з клієнтами в White's International Public Relations він вивчив британський підхід до PR і його методи. Працюючи як фахівець з PR у компанії Avon, а пізніше McDonald's, він займався плануванням PR діяльності компанії. Сьогодні Михайло є керівником департаменту державних і громадських зв'язків McDonalds' Ukraine Ltd і одним з найкращих викладачів МІБ на програмі CIPR Advanced Certificate.

Для PR-фахівців участь безкоштовна. Реєстрація обов'язкова.

За тел.: (044) 456 3700 (внутрішній телефон #135)

Електронною поштою: cipr@iib.com.ua

Контактна особа: Катерина Величко