Навчальний Центр ЦЕБІТ запрошує прийняти участь в вебінарі на тему «Впровадження комплексної системи захисту персональних даних на підприємстві»

21 May, 2012, КиевЦЕБИТ

Навчальний Центр ЦЕБІТ запрошує Вас 29 травня c 12:00 до 12:30 (час київський) взяти участь у безкоштовному вебінарі на тему «Впровадження комплексної системи захисту персональних даних на підприємстві».

Однією із особливостей вступу України до Європейського союзу є адаптація національного законодавства до європейських стандартів (створення уніфікованих правил регулювання суспільних відносин). Одним із таких кроків було прийняття законів, метою яких є захист приватного життя особи. Право особи на приватне життя кореспондується з обов’язком інших осіб таке право поважати і не порушувати його. Збирання, зберігання і поширення інформації, яка відноситься до приватного життя особи, без її на те згоди, є підставою для цивільно-правової або кримінальної відповідальності. Право на повагу до приватного життя покладає на підприємства, установи та організації зобов’язання вживати заходів щодо недопущення порушення цього права, а також гарантування його захисту.

Мета цього вебінару — надання учасникам вичерпної, всебічної та повної інформації  про перелік тем та питань, що будуть розглядатися під час практичного семінару “Впровадження комплексної системи захисту персональних даних на підприємстві”, з метою прийняття зацікавленими особами виваженого рішення щодо участі у вказаному семінарі.

Семінар орієнтований на  керівників та фахівців, які безпосередньо відповідають за забезпечення інформаційної безпеки підприємств, установ та організацій, за захист персональних даних в інформаційних системах та \ або реалізують заходи з захисту інформації з обмеженим доступом, що не містить державної таємниці.

Програма вебінару:

1. Персональні дані: історія, культура, необхідність захисту. Галузеве міжнародне законодавство та практика.

2. Національне законодавство у галузі захисту персональних даних. Виконання основних положень та вимог Закону України “Про захист персональних даних” як мінімально необхідний рівень захисту персональних даних на підприємстві.

3. Оптимізація витрат підприємства на захист персональних даних шляхом визначення рівня достатності захисту із застосуванням методу оцінки ризик-фактору (за міжнародними та національними стандартами).

4. Створення комплексної системи захисту персональних даних на підприємстві відповідно до рекомендацій міжнародних стандартів, національного законодавства та нормативних документів у галузі захисту інформації.

5. Приклад обробки персональних даних на підприємстві з використанням обладнання Cisco (практичний стенд).

Час проведення: 29 травня 2012 з 12.00 до 12.30

Участь БЕЗКОШТОВНЕ за умови попередньої реєстрації  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFlcUN0TVlaYWFWeXdXSGNsMm5jM3c6MQ

>https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHFlcUN0TVlaYWFWeXdXSGNsMm5jM3c6MQ