Приймання передплати продовжено!

16 December, 2008, КиевГП "Пресса"

Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» щиро раде повідомити Вам про те, що термін приймання передплати на періодичні видання України подовжено до 20 грудня! А це значить, що у Вас є більше часу, щоб передплатити Ваші улюблені видання на 2009 рік! Передплативши зараз, Ви заощадите час та кошти у наступному році!

Шановні пані та панове!

Ви ще не визначились із подарунком на Новий рік? Не знаєте, що придбати для близької людини? Передплата на улюблені видання стане чудовим новорічним подарунком, який приноситиме радість та буде нагадувати про Вашу увагу протягом усього року!

Здійснити передплату на періодичні видання за каталогами ДП «Преса» можна у будь-якому поштовому відділенні України або скориставшись послугою «Передплата on-line» на корпоративному сайті нашого підприємства - www.presa.ua.

На вас чекають широкий спектр видань, доступні ціни та зручна доставка за вказаною Вами адресою.

Чекаємо на Ваші замовлення! Поспішайте - передплата триває до 20 грудня!

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу передплати ДП «Преса» за телефонами (044) 289-04-13, 249-50-45, 289-07-74 або до відділу маркетингу за телефонами (044) 248-78-08,  289-41-27.