Інтернет-маркетинг семінар: Інтернет в готельно-ресторанному бізнесі

21 October, 2009, МоскваКузні

22 листопада 2009 у Івано-Франківську відбудеться спеціалізований семінар на тему «Інтернет в готельно-ресторанному бізнесі», присвячений методам та інструментам маркетингу, реклами та піару готелів та ресторанів через мережу Інтернет. У якості доповідачів запрошені провідні спеціалісти Інтернет-маркетингу, реклами та піару (Connect, Coxo, B2Blogger.com). Організатор семінару - агентство aContext. Генеральний спонсор заходу – Світ Дрім Україна. Генеральний медіа-партнер – компанія „Бегун”.

Інтернет в готельно ресторанному бізнесі

В рамках семінару зі своїми доповідями виступлять провідні спеціалісти інтернет-маркетингу України компанії: Бегун, Connect, B2blogger, Coxo.

Організатор семінару - агентство aContext.

Генеральний спонсор заходу Світ Дрім Україна

Генеральний медіа-партнер – компанія „Бегун”.

Спонсор заходу – Парк-Готель

Програма семінару

На семінарі будуть розглянуті сучасні інструменти та можливості Інтернету для просування закладів відпочинку, готелів та ресторанів України, включаючи:

• Способи залучення потенційних клієнтів через мережу Інтернет
  • Пошукова оптимізація (SEO)
  • Контекстна та банерна реклама
  • Маркетинг у соціальних мережах (SMO, SMM)
  • Методика оцінки ефективності рекламних кампаній в Інтернеті
  • Інформаційні та аналітичні дані про ринок готельно-ресторанного бізнесу в Інтернеті

Практичні приклади від різних компаній нададуть відповіді на конкретні питання про методи, бюджети, терміни та результати.

Будуть розглянуті основні помилки при розробці Інтернет-сайтів та проведення рекламних кампаній – „розбір польотів” та історії успіху.

Круглий стіл із провідними інтернет-маркетологами України дасть можливість отримати відповіді на всі запитання.

Запрошуються:

• Власники, керівники, адміністратори та відповідальні менеджери відпочинкових комплексів, ресторанів, готелів, колиб, садиб, та інших закладів.
  • Веб-студії та розробники веб-сайтів - для обміну досвідом та вивчення методів грамотної організації інтернет-представництв: сайтів, порталів, блогів.
  • Маркетологи, PR-агенції, рекламні агентства - для вивчення передових інструментів просування та розповсюдження інформації
  • Спонсори для організації заходу

За попередньою письмовою заявкою експерти на семінарі можуть провести аналіз і дати оцінку сайту Вашого підприємства

Вартість участі у семінарі – 750 грн.

Дата: 22 листопада 2009

Час: з 09.00 до 18.00

Місце проведення: м. Івано – Франківськ вул. Мазепи, 146 (конференц-зал готелю «Парк-Готель»)

Контакти:

Максим Залевський