В Чернігові відбувся міжнародний театральний фестиваль

24-26 березня відбувався ІІ Міжнародний Молодіжний Театральний Фестиваль «Простір» в Чернігові. Вистави проходили в актовій залі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка. І ми можемо з гордістю сказати, що це було неперевершено. Глядачі були в захваті від побаченого за три фестивальні дні.

Білоруси виграли «бочку» у Чернігові

20 лютого o 19.00 y пpиміщeнні Чepнігівcькoгo oблacнoгo мyзичнo-дpaмaтичнoгo тeaтpy імeні Т.Г. Шeвчeнка відбувся IV Вceyкpaїнcький відкpитий фecтивaль гyмopy "КyМeднa бoчкa".

Молодь зустріла Масляну ярмарком та балом

7 лютого на честь Масляної православна молодіжна громада Чернігова організувала справжнє свято для дітей та молоді. Вдень відбулась сонячна та весела святкова ярмарка для дітей, ввечері ж граціозно та неймовірно гарно пройшов бал для молоді.

Юні астрономи підкорюють простори Всесвіту!

6 лютого 2010 року на базі астрономічної лабораторії ЗНЗ №19 м. Чернігова відбувся перший міський конкурс юних астрономів «Зоряна стежинка».

12 November, 2009

Новые пополнения на dandelion.at.ua

Итак на dandelion.at.ua появился ряд обновлений:

8 November, 2009

Открытие dandelion.at.ua

Итак dandelion.at.ua полноценно заработал, как вы можете прочить выше в нем появились разделы "путешестие", "мир кино", "мир музыки" и "литература"..

Скоро найочікуваніша подія літа!

Якщо ти не в «темі», тоді прямо зараз починай готуватись до найбільш рейтингового студентського мульти-фестивалю України, який вже 11 років об'єднує серця найактивнішої і найкреативнішої молоді країни!

Фінальна «Студентська республіка-2009» на березі Чорного моря

21-24 серпня 2009р. у АР Крим, м. Євпаторія, сел. Заозерне, ДМРЦ "Меркурій" відбу-деться фінал Всеукраїнського мульти-фестивалю «Студентська республіка-2009». Більше двох тисяч студентів збереться щоб провести вибори Студентського Президента, Студентського Парламенту та безліч суб-фестивалів.

8 May, 2009

Победа над кризисом

Компания ООО "Час-XXI", давно известная своими мобильными решениями для Pocket PC устраивает антикризисную акцию ко дню Победы - "Победа над кризисом"!