«Київстар» підключив до «Домашнього Інтернету» Теплодар та Красний Луч

Міста Красний Луч Луганської області та Теплодар Одеської області підключені до мережі широкосмугового інтернету «Київстар». Таким чином, географія послуги «Домашній Інтернет» наразі охоплює 133 міста України.

«Київстар» постійно розширює географію мережі широкосмугового доступу до інтернету. Так, нещодавно завершилось будівництво волоконно-оптичних ліній за технологією FTTB у містах Красний Луч Луганської області та Теплодар Одеської області.

У Красному Лучі до волоконно-оптичних ліній зв'язку підключено 43 житлових багатоповерхових будинків, де проживає більше 4,5 тисяч сімей. Скористатися високошвидкісним інтернетом від «Київстар» можуть мешканці будинків, розташованих у третьому мікрорайоні міста, а також по вулиці Пахоли. У Теплодарі до мережі підключено 41 багатоповерхівку із 4,3 тисячами домогосподарств на вулицях Енергетиків, Генерала Плієва, Піонерська, Комунальна та Польова.

«Київстар» пропонує клієнтам «Домашнього Інтернету» безлімітні тарифні плани від 55 гривень на місяць — залежно від обраної швидкості доступу. Користувачі інтернету отримують унікальну перевагу — бонусні кошти в розмірі абонентської плати, які вони можуть використати для сплати мобільного зв’язку «Київстар» або DJUICE.

Абоненти мають можливість скористатись спеціальною послугою «Роутер» — придбати мережевий пристрій Wi-Fi роутер всього за 1 гривню та отримувати знижку на щомісячну абонплату за інтернет у 20,00 гривень протягом 10 місяців. Це дозволить зручно користуватись доступом у всесвітню мережу, підключаючись без проводів у будь-якій точці приміщення. Вартість підключення послуги «Роутер», з урахуванням ціни роутера, становить 200,00 грн із урахуванням ПДВ.

Також для клієнтів послуги «Домашній Інтернет» діє Партнерська Програма лояльності, за якою користувачі мають можливість обмінювати отримані бонуси на знижку у магазинах-партнерах. Наразі партнером «Київстар» у програмі є мережа магазинів електроніки «Фокстрот».

Місто Красний Луч було засноване наприкінці ХІХ сторіччя як шахтарське містечко. За історичною легендою свою назву місто отримало, коли шахтарі вранці піднялися нагору та побачили незвичайний світанок, з «червоними променями». Красний Луч — найбільший центр видобутку кам'яного вугілля в Луганській області, його населення міста складає 96,2 тисячі.

Теплодар — молоде місто, що було засноване у 1981 році для будівельників Одеської атомної станції. Його населення складає близько 12 тисяч.

Загалом по Україні мережа широкосмугового інтернету «Київстар» працює вже у 133 містах. До волоконно-оптичних ліній зв’язку приєднано понад 42 тисячі багатоповерхівок, де мешкають 4,5 тисяч сімей.

«Київстар» розвиває волоконно-оптичну мережу за технологією FTTB для забезпечення сучасним швидкісним інтернетом якомога більшої кількості міст і містечок України.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.