«Приготуйся до вечірки» разом із Remington

Компанія Remington оголошує початок конкурсу «Приготуйся до вечірки» на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Вечірка – саме такий подарунок отримає переможець конкурсу від компанії Remington. З 1 квітня по 10 червня 2012 року на офіційній сторонці Remington у Facebook (http://www.facebook.com/pages/Remington-Ukraine/180525905356228) проходитиме конкурс під назвою «Приготуйся до вечірки».

Переможець отримає «Головний Приз» - вечірка для перегляду найголовнішого спортивного заходу 1 червня 2012, яка відбудеться у нього вдома. Разом з тим переможець отримає телевізор з рідкокристалічним екраном, пересувний бар зі справжнім барменом, їжу, напої та футболки. Також серед подарунків для учасників конкурсу є і телевізор с рідкокристалічним екраном та діагоналлю 42 дюйми, техніка для догляду за волоссям ТМ Remington.

Для того, щоб отримати один із подарунків, необхідно зареєструватися на сторінці конкурсу http://www.facebook.com/pages/Remington-Ukraine/180525905356228?sk=app_276463422433401 та правильно відповісти на 1 питання про техніку ТМ Remington. А 11 червня 2012 року випадковим чином буде обраний щасливчик, який отримає один із подарунків.

Детальні правила - в розділі «Порядок та умови» на сторінці конкурсу.

Remington – відомий світовий бренд техніки для догляду за волоссям для чоловіків та жінок. Компанія заснована у 1816 році.

Спеціалісти Remington розробляють стильні продукти для вимогливих споживачів. Асортимент Remington включає засоби для сушки та укладки волосся, жіночі депілятори, а також чоловічі бритви, машинки для волосся та ін. Бренд відрізняє багата історія інновацій: в 1937 році саме Remington став винахідником першої сіткової електробритви, а сьогодні бритви Remington відрізняє не тільки технічна досконалість, а й сучасний дизайн.

З 2003 року Remington є частиною корпорації Spectrum Brands Inc. зі штаб-квартирою в місті Атланта, штат Джорджія, США. У 120 офісах корпорації працюють понад 10 000 співробітників, а в портфелі Spectrum Brands Inc. знаходиться близько 20 брендів, включаючи такі відомі, як VARTA і Russell Hobbs.