«Домашній Інтернет» поділиться бонусами з контрактними клієнтами мобільного зв’язку «Київстар»

«Київстар» розширив можливості використання бонусів, що нараховуються клієнтам послуги фіксованого зв’язку «Домашній Інтернет». Відтепер бонуси можна переводити на номери телефонів не тільки передплачених, а й контрактних клієнтів мобільного зв’язку «Київстар».

З 6 червня 2012 року розширюються можливості використання бонусів клієнтами «Домашнього Інтернету» від «Київстар», які вони отримують щомісяця за сплату інтернет-рахунку. До численних можливостей бонусної програми додалася нова опція — переведення бонусів на номери телефонів контрактних абонентів «Київстар», фізичних осіб. Раніше клієнти «Домашнього Інтернету» могли переводити бонуси лише на мобільні телефони передплаченого зв’язку «Київстар» та DJUICE.

Щомісяця клієнти «Домашнього Інтернету» отримують бонуси — у кількості, що дорівнює сумі сплаченого рахунку згідно умов своїх тарифних планів. Ці бонуси можна обмінювати на знижки при купівлі побутових товарів у магазинах-партнерах «Київстар», використовувати для підключення послуг із збільшення швидкості «Турбо Тиждень День» та «Турбо Тиждень Ніч», замовляти інші додаткові сервіси. Та найголовніше — клієнти «Домашнього Інтернету» можуть щомісяця перераховувати бонуси на номери телефонів контрактного та передплаченого мобільного зв'язку «Київстар».

Так, щомісяця інтернет-клієнти можуть переводити на мобільні номери до 200 бонусів. Для цього клієнтові достатньо за допомогою інтерфейсу системи «Мій Київстар» зазначити один або декілька номерів мобільного зв’язку, на які він хоче перевести свої бонуси. Абоненти мобільного зв’язку можуть використовувати бонуси, отримані за «Домашній Інтернет», для голосових дзвінків, відправлення SMS, MMS, замовлення і користування послугою мобільного інтернету. Бонуси зараховуються на спеціальні рахунки мобільних телефонів і мають бути використані протягом 20 днів.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами 460 (дзвінки з телефонних номерів мережі «Київстар» та «Beeline-Україна» безкоштовні), 0800 300 460 (дзвінки з телефонних номерів мереж фіксованого зв’язку не тарифікуються, дзвінки з телефонних номерів інших операторів мобільного зв’язку — згідно з чинними тарифами) та на сайті www.kyivstar.ua.

«Київстар» надає клієнтам широкі можливості з користування інтернетом та мобільнім зв’язком.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.  www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua