«Роумінг. Європа. 30 хвилин» – новий економний пакет для клієнтів «Київстар Бізнес»

«Київстар Бізнес» запропонував клієнтам новий пакет «Роумінг. Європа. 30 хвилин» для економного користування мобільним зв’язком у країнах Європи. Пакет містить нетарифікований обсяг хвилин в рахунок плати за підключення, абонентна плата відсутня.

Клієнти «Київстар Бізнес», що подорожують такими країнами Європи: Австрія, Бельгія, Болгарія, Чеська Республіка, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Іспанія, Швеція, Швейцарія та Великобританія отримали можливість користуватися новим пакетом «Роумінг. Європа. 30 хвилин».

Плата за підключення становить 150 грн. В межах пакету абонент отримує 30 нетарифікованих хвилин для вхідних і вихідних дзвінків на номери абонентів операторів мобільного та фіксованого зв’язку України й вищезазначених країн Європи. Пакет діє для клієнтів, що обслуговуються на умовах бізнес-тарифів  та на умовах необмежених тарифних планів.

Пакет «Роумінг. Європа. 30 хвилин» діє на постійній основі. Строк дії пакету становить 10 днів з моменту його підключення. Списання кожної нетарифікованої хвилини здійснюється в першу секунду кожної хвилини розмови, плата за з’єднання не стягується. Абонентна плата відсутня. Після закінчення строку невикористаний обсяг хвилин анулюється, пакет відключається, та починають діяти умови послуги «Міжнародний роумінг».

Усі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг, без урахування ПДВ.

Пакет «Роумінг. Європа. 30 хвилин» можна підключити за допомогою комбінації *106*33# (в роумінгу)або 922*57* (в Україні), також можливість підключення є у системі самообслуговування «Мій Київстар».

Якщо користувач пакету «Роумінг. Європа. 30 хвилин» змінює свій діючий тарифний план на будь-який інший, пакет відключається, а залишок хвилин анулюється. При кожному новому замовленні попередній пакет, якщо строк його дії не закінчився, також автоматично відключається.

«Київстар Бізнес» потурбувався, щоб його клієнти могли економно спілкуватися  за кордоном.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар Бізнес».

Телекомунікаційний оператор «Київстар» належить до складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd., до якого також входить «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).

«Київстар» — оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, один з лідерів у сегменті фіксованого інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Мережа широкосмугового інтернету «Київстар» (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар Бізнес» — окремий бренд та напрямок діяльності оператора «Київстар» по роботі з корпоративними клієнтами. Напрямок з обслуговування бізнес-клієнтів був сформований у 2007 році. «Київстар Бізнес» надає комплексні послуги мобільного, фіксованого зв’язку та послуги з передачі даних «з одних рук».

Місія «Київстар» — поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua