«Київстар» знижує вартість 1МБ мобільного інтернету в пакетних пропозиціях

З 9 серпня «Київстар» оновлює  лінійку пакетних пропозицій мобільного інтернету, збільшуючи удвічі обсяги трафіку, що надається за щомісячну плату. У такий спосіб, в інтернет-пакетах «Пошук», «Спілкування», «Розваги», «Безлімітний Інтернет» вартість одиниці обсягу передачі даних обійдеться клієнтові усього від 30 копійок до 1 копійки.

«Київстар» повідомляє про впровадження оновленої тарифної лінійки інтернет-пакетів «Пошук», «Спілкування», «Розваги», «Безлімітний Інтернет», у яких з 09 серпня 2012 року (для клієнтів передплаченого зв’язку) і з 01 вересня 2012 року (для контрактних клієнтів-фізичних осіб) збільшуються удвічі обсяги не тарифікованих мегабайтів. Користуючись пакетами інтернету, клієнти за фіксовану плату щомісяця отримують великі обсяги не тарифікованих даних. У такий спосіб, одиниця обсягу передачі даних (1 МБ) у межах інтернет-пакету обходиться клієнту по безпрецедентно низькій ціні.

Щоб підключити пакет інтернету, клієнтові не треба міняти SIM-карту, телефон або основний тарифний план — підключення відбувається за допомогою дзвінка на IVR 477*85*, системи самообслуговування «Мій Київстар/Мій DJUICE» або відправкою USSD-запиту.

Нова комерційна пропозиція доступна всім клієнтам передплаченого мобільного зв'язку мережі «Київстар» («Київстар», DJUICE та Beeline), а також контрактним клієнтам-фізособам.

Окрім цього, клієнтам «Київстар» доступна унікальна послуга «Інтернет без меж», яка дає можливість користуватися мобільним інтернетом без обмежень по трафіку усього за 1 гривню на день.

Усі тарифи наведені в гривнях із урахуванням ПДВ. Додатково з користувачів утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ.

За підсумками 2011 року обсяги споживання послуги «Мобільний Інтернет» в мережі «Київстар» зросли на 42% до 3315 ТБ. Кількість клієнтів, які користуються послугами мобільного інтернету і WAP, на кінець 2011 року склало 7,36 млн.

«Київстар» впроваджує прогресивні тарифні пропозиції, щоб давати клієнтам можливість отримувати ще більше послуг мобільного зв’язку

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про «Київстар»

«Київстар» — оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» — досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет) функціонує у 138 містах України. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» — поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

З жовтня 2010 р. до складу об’єднаного «Київстар» — бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. — входять два українських телекомунікаційних оператора — ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua.