«Київстар» пропонує SIM-картки нового покоління

«Київстар» розпочав продаж мініатюрних nano-SIM-карток, що використовуються для послуг мобільного зв’язку та інтернету в смартфонах Apple. Придбати таку картку можуть клієнти будь-яких тарифних пакетів.

«Київстар» пропонує своїм клієнтам, які користуються смартфонами Apple iPhone, альтернативу існуючим SIM-карткам – картки нового стандарту 4FF або nano-SIM-картки.

Nano-SIM-картка майже вполовину менша за картку micro-SIM, а її товщина усього 0,8 мм. Нові SIM-картки використовуються для останнього покоління смартфонів, які нещодавно з’явились на телеком-ринку, зокрема iPhone 5.

Клієнти компанії – власники популярних смартфонів Apple iPhone – зможуть обміняти свої SIM-картки на нові nano-SIM-картки у будь-якому центрі обслуговування абонентів. При цьому номер телефону та тарифний план клієнта зберігаються. Вартість заміни старої SIM-картки на картку нового зразка становить 20 грн з ПДВ.

Перша партія з 20 тисяч nano-sim-карток вже поступила до центрів обслуговування абонентів «Київстар» у столиці. До кінця жовтня нові sim-картки з’являться і в інших містах України.

Андрій Устіч, начальник відділу розвитку та управління абонентським обладнанням «Київстар», відзначає:«Як тільки на ринку з'явилася нова версія iPhone, ми одразу подбали про те, щоб забезпечити наших клієнтів спеціальними nano-SIM-картками. В мобільній мережі «Київстар» доступом в інтернет зі смартфонів користується вже 2,7 млн клієнтів, і їх кількість надалі зростатиме. Ми завжди турбуємося про наших клієнтів і прагнемо передбачати та задовольняти їхні потреби».

Компанія «Київстар» пропонує користувачам смартфонів лише найсучасніші рішення. Зокрема, абонентам мережі «Київстар» надається можливість підключити послугу «Інтернет без меж» та отримувати безкоштовний доступ до мережі Інтернет, сплачуючи лише щоденну абонентну плату.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар» Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар» «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України. «Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua,www.beeline.ua, www.vimpelcom.com