Інтернет-пакети від «Київстар» стали ще доступнішими

20 February, 2013, КиевКиевстар

«Київстар» робить ще доступнішою вартість двох популярних пакетів мобільного інтернету — «Мобільний Інтернет XL» та «Вільний Інтернет нічний».

З 20 лютого 2013 року більше ніж на 60% - з 49,00 грн до 19,00 грн - знижується щомісячна абонентська плата за користування тарифною пропозицією «Вільний Інтернет Нічний». Пакет надає 5 000 Мб трафіку на місяць для користування ним з 12 ночі до 8 ранку. Цей пакет стане у нагоді тим користувачам, які бажають вночі завантажити цифровий контент на свій стаціонарний ПК, користуватися соціальними мережами або просто серфити в Інтернеті.

Також з 20 лютого 2013 стає доступнішим пакет «Мобільний Інтернет XL»: щоденна абонплата за користування послугою складатиме 6 грн (замість 7 грн), а вартість 1 Мб трафіку - лише 1 копійку. Зручним для абонентна є те, що плата справлятиметься лише в дні користування послугою. Така послуга знадобиться тоді, коли немає можливості користування стаціонарним інтернетом, а потреба мати доступ до мережі все одно є.

Віталій Ворожбит, в.о. Директора з маркетингу «Київстар» так прокоментував цінові зміни: «Ми робимо все більш доступними інтернет-послуги, адже ми розуміємо, наскільки важливо пропонувати вигідні ціннісні пропозиції на мобільний інтернет. Рівень проникнення фіксованого доступу в Інтернет в Україні наприкінці 2012 року становив лише 38%. Це означає, що потреба у послугах мобільного інтернету все далі зростає: за результатами 3-го кварталу 2012 року клієнти мобільного інтернету «Київстар» використали 1 ПБ даних. Тому для нас є пріоритетним зробити ці послуги максимально доступними якомога більшій кількості наших співгромадян».

«Київстар» — національний лідер інтернету в України. Оператор вже охопив послугою широкосмугового інтернету 138 міст України, а послуга мобільного інтернету доступна у будь-якій точці присутності GSM мережі оператора.

Всі тарифи наведені з урахуванням ПДВ. Додатково стягується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com