«Моя зірочка» від «Київстар» – перший український мобільний додаток для майбутніх батьків

20 February, 2013, КиевКиевстар

21 лютого національний телеком-оператор «Київстар» презентував перший в Україні мобільний додаток для батьків «Моя зірочка». Додаток створено в рамках нової соціальної програми «Мобільне здоров’я від «Київстар». Контент для додатку розроблено за участю найкращих фахівців у галузі акушерства та гінекології.

Розробка мобільного додатку «Моя зірочка» – перший проект «Київстар» у рамках програми «Мобільне здоров’я». Цей проект відкриває нові можливості для контролю за своїм здоров'ям і отримання необхідної інформації від лікаря, що особливо важливо для тих українських сімей, що проживають віддалено від медичних центрів або не можуть оперативно отримати консультацію лікаря.

Мобільне здоров'я – новий напрямок телемедицини, який стрімко розвивається в Україні і в світі. Телекомунікації створюють унікальні можливості для застосування останніх досягнень медицини не тільки у професійній практиці, а й в повсякденному житті звичайних людей.

Тетяна ПЕЦЬКО, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності «Київстар»:

«Мобільне здоров’я – це новий рівень можливостей, які з'являються з розвитком телекомунікацій, новий рівень турботи про здоров'я кожної людини. Наш перший мобільний додаток для вагітних «Моя зірочка» створено для того, щоб поєднати зусилля професіоналів, рідних та близьких у щоденній турботі  про майбутню матусю та малюка».

Встановивши «Мою зірочку» на свій смартфон, майбутня мама зможе слідкувати за станом свого здоров'я і розвитком малюка, вести власну карту вагітності, планувати відвідування лікаря і багато іншого.

Олег ДАНИЛКОВ, завідуючий відділенням амбулаторної допомоги № 1 клініки «ISIDA»:

«Додаток не просто інформує, а виконує набагато важливіше завдання: він поступово, протягом всієї вагітності, сприяє формуванню у жінки відповідального ставлення до свого здоров'я та до здоров'я майбутньої дитини. Більш того, додаток виконує ще одне дуже важливе завдання - об'єднує майбутню маму і лікаря, а це особливо актуально. Знання того, які обстеження слід пройти і в які терміни, своєчасне звернення жінки в жіночу консультацію на всіх етапах вагітності дозволить їй захистити себе і свою дитину від можливих ускладнень».

Для розробки контенту телеком-оператор залучив досвідчених лікарів клініки ISIDA та розроблювачів діджитал видавництва «Глоуберрі Букс».

Ольга ЧЕРЕПАНОВА, директор діджитал видавництва «Глоуберрі Букс»:

«Глоуберрі Букс активно розширюється в сегмент виробництва додатків для корпоративних клієнтів. Ми із задоволенням взяли участь у проекті «Моя зірочка» в якості розробника, максимально використавши наш досвід у виробництві дитячого та сімейного контенту. Нам важлива тема підтримки сімейних цінностей, турботи про здоров'я і розвиток дітей».

Додаток «Моя зірочка» підходить для смартфонів з операційними системами IOS і Android (від 2.1) та доступний для скачування в App Club від «Київстар» у розділі «Актуально», в App Store і в Google Play.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар», а також на офіційній Facebook-сторінці оператора.

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

Довідка про клініку ISIDA

ISIDA - перша і єдина в країні приватна комплексна акушерсько-гінекологічна клініка. Це унікальний медичний комплекс, що об'єднує все необхідне для здоров'я жінки і дитини. Лікарі клініки одні з перших в країні освоїли допоміжні репродуктивні технології, які дали надію на народження дитини в тих випадках безпліддя, які раніше вважалися безнадійними. ISIDA і сьогодні випереджає інших, застосовуючи всі відомі в світі новітні методики і технологіі. Клініка ISIDA - єдина в країні проходить щорічну оцінку на сертифікат якості ISO 9001. Суворе дотримання стандартів - один з основних принципів роботи клініки.

Довідка про діджитал видавництво «Глоуберрі Букс»

«Глоуберрі Букс» – перше в Україні діджитал видавництво, яке займається виробництвом оригінального діджитал і друкованого контенту для сімейного користування. У 2009 році «Глоуберрі Букс»  зробили перший український книжковий додаток для iPad, а в 2012 році – увійшли в число 70-ти кращих світових компаній з розробки додатків для OS Windows 8, отримавши премію «Лідер року в реалізації мобільних сценаріїв на платформі Windows 8 «.