Call-центр «Київстар» названий найкращим контактним центром для роботи

21 March, 2013, КиевКиевстар

19 березня Call-центр «Київстар» став переможцем найпрестижнішого в СНД професійного конкурсу CCG Call Center Awards «Кришталева гарнітура», отримавши нагороду у номінації «Найкращий контактний центр для роботи».

Це вже друга нагорода call-центру компанії у даній номінації. За право називатися найкращим контакт-центром для роботи в фіналі конкурсу змагалися «Київстар», «МТС-Україна», «Сбербанк Россия» і російська роздрібна мережа «Enter». В результаті перемогу здобув національний телеком-оператор України - «Київстар». Всього у 2013 році на конкурс було подано 207 заявок від більш ніж 100 контактних центрів із різних країн СНД.

Гарними новинами пізно ввечері 19 березня поділилася Олена Свєтлова, начальник центру телефонного обслуговування «Київстар», яка відвідала церемонію нагородження в Москві: «4-ий рік поспіль ми беремо участь в конкурсі і кожного разу отримуємо найвищі оцінки. При цьому рівень інших конкурсантів є дуже високим, і з кожним роком він тільки зростає. Звичайно, ми пишаємося перемогою, але вона також є для нас мотивацією зробити ще більше».

В call-центрі «Київстар» працює більше 1200 операторів, з яких тільки минулого року більше 10% зробили наступний крок у своїй кар’єрі. «Випускниками» call-центру є 36% співробітників маркетингової дирекції компанії і 67% - департаменту тарифів і продуктів. Багато хто з них зараз займають керівні позиції в компанії. Яскравим прикладом є Олексій Киреєв, директор з розвитку бізнесу і нових продуктів «Київстар», який 12 років тому розпочинав свою телеком-кар’єру саме з call-центру.

Четвертий рік поспіль сall-центр «Київстар» отримує винагороди «Кришталева гарнітура». У 2013 році дзвінковий центр компанії підтвердив звання «Найкращого контактного центру для роботи», здобуте у 2010 році.

У 2012 році компанія була відзначена одразу у двох номінаціях: «Найкраща стратегія з поліпшення, програма модернізації» і вдруге – у номінації «Найкращий великий контактний центр». У 2011 році call-центр «Київстар» був визнаний кращим великим контактним центром. У 2010 році Олена Свєтлова привезла з Москви дві нагороди - «Найкращий call-центр з обслуговування клієнтів» та «Найкращий call-центр для роботи».

Подивитися аматорське відео про call-центр «Київстар» можна за посиланням.

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com