Співробітник «Київстар» став кращим корпоративним волонтером України в 2012 році

22 March, 2013, КиевКиевстар

19 березнявідбулось нагородження переможцівщорічного національного конкурсу «Корпоративне волонтерство в Україні-2012». Співробітник дніпропетровської філії компанії «Київстар», Ігор Джебян буввизнаний переможцем в спеціальній номінації «Кращий Волонтер».

Конкурс «Корпоративне волонтерство » проходить в Україні з 2010 року та організований Фондом Східна Європа в партнерстві з мережею Глобального договору України,  Європейською Бізнес Асоціацією, Американською Торгівельною Палатою та Українським форумом благодійників. В конкурсі беруть участь компанії, які розробили та активно впроваджують програми корпоративного волонтерства, спрямовані на вирішення важливих соціальних проблем.Цього року учасники змагалися в трьох основних категоріях: «Велика компанія», «Малий та середній бізнес», «Партнерська програма компанії та громадської організації».

Особливістю цьогорічного конкурсу стала спеціальна номінація: «Кращий волонтер», в рамках якої організатори пропонували компаніям розповісти про те, які зміни у життя і роботу привнесла участь у волонтерських програмах  одного з співробітників ( у форматі «історії успіху»). Журі конкурсу, до складу якого увійшли представники міжнародних організацій, благочинних фондів та авторитетних видань визнали історію успіху волонтера «Київстар» Ігоря Джебяна найкращою.

Ігор Джебян, співробітник Дніпропетровської філії компанії та його родина – одні із найактивніших учасників  волонтерських проектів «Київстар».

«Участь в заходах, які наповнюють нас душевністю ілюдяністю, – це подарунокдолі, – говоритьІгор. - Ми всіразомзробили багато чудових справ – важливих, кориснихі, головне, – кожна з них дарувала радість людям! Я надзвичайно вдячнийкерівництву компанії за підтримку наших ініціатив, адже вони дозволяють проявити себе і професійно, і творчо, а це і є щастя».

Компанія «Київстар» має активну соціальну позицію та активно працює над розвитком проектів корпоративної соціальної відповідальності і, в тому числі, волонтерства. Наприклад, в компанії з 2008 року існує інститут волонтерства.Близько тисячі співробітниківберуть участь у різноманітних волонтерських ініціативах компанії. Це люди з активною життєвою позицією, які із задоволенням допомагають іншим та діють як посли доброї волі компанії. Щороку кількість учасників волонтерських ініціатив «Київстар» збільшується.

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. Мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelComLtd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com