За підсумками Національного бізнес-рейтингу компанія Action Data Group визнана лідером у галузі за 2012 рік

29 March, 2013, ДнепрAction Data Group LLC

На основі науковообґрунтованої статистичної методології зваженого ранжування підприємство увійшло до списку лідерів у Дніпропетровській області (КВЕД 74.14.0 – Консультування з питань комерційної діяльності та управління), і за сумою місць 5-ти номінацій фінансово-господарської діяльності отримало місце у групі Срібло рейтингу.

За словами представників оргкомітету, цей показник є одним з кращих за історію офіційного рейтингування в категорії.

Рейтингування відбувалося за категоріями «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Ефективність використання ресурсів», «Соціальні показники» та «Інвестиційна привабливість».

Національний бізнес-рейтинг щорічно, починаючи з 2002 року, проводить визначення підприємств лідерів економіки України. Оскільки для визначення переможців враховуються економічні показники, що відображені у фінансових звітностях компаній, рейтинг дає реальну картину про справи на підприємстві і може бути використаний як критерій у пошуку потенційних партнерів. Рейтингові показники беруться з офіційних даних Державної статистики.