«Інтернет без меж» від «Київстар» – тепер не оплачується і WAP-доступ

15 April, 2013, КиевКиевстар

Відтепер послугою «Інтернет без меж», а також акціями «90 днів Інтернету», «180 днів Інтернету» та «360 днів Інтернету» за 1 гривню можна скористатися і при WAP-доступі до мережі Інтернет.

Раніше доступ до цієї послуги і акцій клієнти «Київстар» могли отримати при користуванні лише традиційним доступом до мережі Інтернет за технологією GPRS та EDGE. Тепер переваги даної послуги та акцій можна оцінити при доступі до Інтернет через будь-які точки доступу, окрім xl.kyivstar.net. Більш детально про переваги послуги можна дізнатися передзвонивши по безкоштовному номеру 477*154*.

Нагадаємо, що з послугою «Інтернет без меж» клієнти «Київстар» отримують необмежений доступ до мережі Інтернет, оплачуючи тільки щоденну абонентську плату. Перевагою даної послуги вже користується більше 1,6 млн абонентів.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com