Нові тарифні плани «Київстар»: більше можливостей для спілкування

15 April, 2013, КиевКиевстар

З 24 квітня 2013 року «Київстар» пропонує клієнтам нову лінійку тарифів — «Країна Київстар», «Діджус стайл» для абонентів передплаченого зв’язку та «Безмежний Київстар» для абонентів контрактної форми підключення. Перевага нових пропозицій у тому, що вони, пропонуючи сучасні пакетні моделі ціноутворення, надають ще більше можливостей для спілкування

Понад 75% абонентів «Київстар» вже обрали для користування пакетні тарифні плани. Проаналізувавши споживчий профіль абонентів, які користуються пакетними пропозиціями «Київстар» та djuice, оператор розробив нові, більш вигідні тарифи: «Країна Київстар» та «Діджус стайл». Так тариф «Країна Київстар» відкритий для переходу з архівних тарифів та для нових підключень. «Діджус стайл» відкритий для нових абонентів.

Для клієнтів «Київстар»

Тарифний план «Країна Київстар» — для тих, хто багато спілкується всередині мережі та часто надсилає повідомлення. Аналіз споживчого профілю абонентів по всій території України підтвердив наявність різниці потреб абонентів у різних регіонах. Саме тому нові тарифні плани включають окремі регіональні пропозиції.

«Країна Київстар»
Абонентна плата, грн/день: 1,10
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 1,25

«Країна Київстар. Мій край» (Запорізька, Закарпатська, Кіровоградська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Чернівецька, Чернігівська обл.)
Абонентна плата, грн/день: 0,75
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 0,35

«Країна Київстар. Великий край» (Полтавська, Херсонська, Луганська, Донецька обл. та АР Крим)
Абонентна плата, грн/день: 0
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 0,35

Для абонентів djuice
Нові тарифи djuice привабливі для тих, хто хоче бути економним. Особливо вигідні регіональні пропозиції.

«Діджус стайл»
Абонентна плата, грн/день: 0,59
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 1,25

«Діджус стайл. Мій регіон» (Запорізька, Закарпатська, Харківська, Чернівецька, Чернігівська обл.)
Абонентна плата, грн/день: 0,35
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 0,50

«Діджус стайл. Великий регіон» (Полтавська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська, Луганська, Донецька, Миколаївська обл. та АР Крим)
Абонентна плата, грн/день: 0
Вартість хвилини на ін. мережі, грн: 0,50

Пропозиція для контрактних абонентів
Клієнтам, які бажають необмежено спілкуватись, «Київстар» пропонує контрактне підключення до тарифу «Безмежний Київстар». Особливістю цього тарифного плану є можливість розмовляти всередині мережі без жодних обмежень.

«Безмежний Київстар»
Хвилини всередині мережі: Безліміт в мережі.
SMS всередині мережі: 30 SMS на день за абонплату 0,75 грн в день користування.
Інтернет, Мб/день: 30;
Абонентна плата, грн/міс: 50.

Доступний Інтернет
В межах нових тарифних планів абоненти отримають можливість користуватись мобільним Інтернетом відповідно до обраного пакету. Умовами тарифу «Діджус стайл» передбачено 10 Мб трафіку на день в межах абонентної плати, а для абонентів тарифних планів «Країна Київстар. Мій край», «Країна Київстар. Великий край», «Діджус стайл. Мій регіон» та «Діджус стайл. Великий регіон» доступ до мобільного Інтернету — необмежений! Абоненти контрактного зв’язку отримають 30 Мб трафіку на день в межах абонентної плати.

Крім того, усі абоненти нових тарифних планів мають можливість підключити послугу «Інтернет без меж» та отримати доступ до мережі Інтернет за 1 грн. на день.

Додаткові пакети
Абоненти мають можливість додатково заощаджувати, надсилаючи більше повідомлень. Для тих, хто надсилає понад 30 повідомлень на день, «Київстар» рекомендує замовляти пакети: 30 SMS — 4 грн, 60 SMS — 6 грн. Ці пакетні пропозиції доступні для усіх користувачів нової тарифної лінійки.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com