«Київстар»: музичний хіт-парад II кварталу 2013 року

18 July, 2013, КиевКиевстар

«Київстар» склав хіт-парад музичних вподобань українців у другому кварталі 2013 року на основі даних про кількість замовлень мелодій ді-джинглів. Найчастіше абоненти «Київстар» замість гудків встановлюють хіти українських та російських виконавців. Найкращим іноземним треком став Gentleman від Psy, який посідає друге місце у 20-ті найкращих.

Послуга «Ді-Джингл» — один із найпопулярніших масових сервісів «Київстар». Наразі ді-джингли встановлені у майже 6 мільйонів абонентів оператора.

Дзвінки на номер голосового меню послуги «Ді-Джингл» — 465 — більше НЕ тарифікуються для всіх абонентів «Київстар», DJUICE та Beeline. Абонентська плата за користування послугою «Ді-Джингл» — 4,50 грн на місяць для абонентів контрактної форми обслуговування; 0,15 грн/день для абонентів передплаченої форми обслуговування.

Щоб встановити улюблений хіт замість гудків виклику, достатньо відправити код пісні на короткий номер 465 або замовити на сайті music.djuice.ua  Активація послуги безкоштовна. Плата за використання послуги – 4,50 грн на місяць — для абонентів контрактної форми обслуговування, 0,15 грн/день — для абонентів передплаченої форми обслуговування. Вартість використання мелодій зі списку в якості рінгбектонів складає 0,30 грн/день. Керувати послугою можна як за допомогою SMS-запитів, так і за допомогою дзвінків на короткий номер 465.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com