Гімн України в якості «ді-джингла» до Дня Незалежності – музичний подарунок від «Київстар»

21 August, 2013, КиевКиевстар

До Дня Незалежності України «Київстар» пропонує своїм абонентам проявити патріотичні почуття і встановити безкоштовний «ді-джингл» - «Гімн України» у виконанні Олександра Пономарьова. Окрім Гімну користувачам пропонується 9 інших популярних серед абонентів українських музичних композицій, які будуть надаватися на безкоштовній основі протягом тижня. Замовлення мелодії необхідно здійснити у період з 21 по 27 серпня.

Назва

Гулянка

Верка Сердючка

320452

«Гімн України» знаходиться в голосовому меню послуги «Ді-Джингл». Замовити ді-джингл можна за номером 465. Голосове меню допоможе швидко знайти подарунок в папці «День Незалежності» (розділ «Акції та спеціальні пропозиції»). Мелодія «Гімну України» надається користувачам безкоштовно на весь час за умови замовлення в період з 21 по 27 серпня 2013 року. На даний момент ді-джингл «Гімн України» вже встановлений у 90 тис абонентів «Київстар».

Інші 9 акційних мелодій надаються безкоштовно протягом 7 днів після встановлення. Починаючи з 8 дня, буде стягуватися плата за користування мелодією в розмірі 0,30 грн в день. Замовити ді-джингли можна за номером 465 або відправивши SMS з відповідним кодом замовлення на номер 465.

Умови тарифікації послуги «Ді-Джингл»:

Абонплата за користування послугою незалежно від кількості мелодій: 4,50 грн/місяць – для абонентів контрактної форми обслуговування, 0,15 грн/день – для абонентів передплаченої форми обслуговування. Керувати послугою можна за допомогою SMS-запитів або за допомогою дзвінків на номер 465. Дзвінки на номер 465 не тарифікуються.

Тарифи вказані з урахуванням ПДВ. Додатково стягується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.

До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн. осіб.

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.

«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua