Іракські параолімпійці будуть тренуватися в Україні

«Іракська влада приділяє велику увагу розвитку спорту в державі, в тому числі – і спорту серед інвалідів, адже численні війни, в які була втягнута країна через політику минулого режиму та терористичну діяльність «Аль-Каїди» стали причиною великої кількості інвалідів», - зазначив Тимчасовий Повірений у справах Посольства Республіки Ірак в Україні Халід Аль-Шамарі під час зустрічі з із Президентом Національного параолімпійського комітету України, народним депутатом України, головою Комітету ВР з питань пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерієм Сушкевичем.

У свою чергу голова Національного параолімпійського комітету України зазначив, що «існують можливості організувати спортивні тренувальні табори для іракських спортсменів-інвалідів в Україні під керівництвом українських тренерів, які могли б передати свої знання іракським спортсменам, адже Україна має значні світові досягнення у сфері параолімпійського спорту».