УАМ опублікувала рейтинг якості та прозорості маркетингових дослідницьких агенцій України

Українська Асоціація Маркетингу опублікувала рейтинг якості та прозорості маркетингових дослідницьких агенцій України.

Ось який вигляд має тринадцятка якості та прозорості за даними УАМ:

• ГФК Юкрейн
  • UMG
  • Тейлор Нельсон Софрез Україна
  • InMind
  • Aсtion Data Group LLC
  • Research & Branding Group
  • Бюро Статистичного Аналізу
  • Група компаній Advanter Group
  • Слідопит Консалтинг
  • КМІС
  • M.V.Group
  • Приватінформ
  • Рекламно-консалтингова агенція Бюро МарТ

УАМ п’ятий рік поспіль здійснювала експертну оцінку розвитку ринку маркетингових досліджень (виконаних маркетинговими дослідницькими агенціями на замовлення; без власних досліджень, що проводяться маркетинговими відділами чи службами підприємств-товаровиробників та операторів ринків) в Україні за минулий 2007 рік, а також перспектив розвитку сектору на 2008 рік. Експертна оцінка ґрунтувалася на власних деклараціях дослідницьких агенцій-членів УАМ про підсумки їхньої діяльності у минулому році та щодо планів на поточний рік, а також на висновках експертів УАМ щодо обігу всього ринку маркетингових досліджень та основних тенденцій його розвитку; також були враховані дані компанії ВАТ «Статінформконсалтинг».

Не без приємної гордості хочемо відмітити присутність нашої компанії у верхній частині списку. Хоча це для нас не стало несподіванкою – з року в рік компанія Action Data Group у своїй дослідницькій роботі дотримується як стандартів ESOMAR, так і своїх власних корпоративних стандартів, що не дозволяють надавати клієнтам неякісні результати. В решті решт, і без додаткових статистичних опитувань ми знаємо, як ставляться до нашої роботи наші клієнти – зворотній зв’язок приносить лише позитивні відгуки.

(В тексті використано матеріали із веб-сторінки УАМ)