ТДВ «ЖЛ» сприяє благодійності

Кондитерська фабрика ТДВ «ЖЛ» завжди готова дарувати гарний настрій та безліч подарунків. Для нашої фабрики благодійність насамперед - це спосіб показати свою небайдужість та любов не тільки теплом своїх сердець, але й у вигляді подарунків.

ТДВ «ЖЛ» є меценатом та спонсором багатьох благодійних та громадських організацій Житомирщини. Це і дитячі садки, і дитячі будинки, і загальноосвітні заклади, а також багато інших. У лютому місяці 2012 року без уваги не залишились: «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя», який отримав солодкі подарунки від торгової марки «ЖЛ», це було справжнє свято для маленьких діточок. Також велика кількість коробок смачних та ніжних цукерок «Пташине молоко» було подаровано Раді ветеранів Богунського району, людям які захищали нашу Україну в період Великої Вітчизняної Війни.

Приносити радість споживачам, допомагати дітям та дорослим та бути взірцем для інших – такою має бути місія кожної компанії, бо такою є ТДВ «ЖЛ».

Довідково:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 – ЗАТ «Житомирські Ласощі») засновано в 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягами виробництва. Система менеджменту якості виробництва підтверджена сертифікатом ISO 9001:2000. Система безпеки виробництва харчових продуктів підтверджена сертифікатом ISO 22 000. На сьогодні в компанії ТДВ «ЖЛ» працює більше 2000 співробітників. Асортимент продукції налічує близько 230 позицій, серед яких різні види цукерок, печиво та вафлі.